Ελλάδα

Μειώνει και φέτος τα δημοτικά τέλη ο δήμος Πειραιά

Σημαντική μείωση των δημοτικών τελών ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή Μώραλη στον Πειραιά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Μελάς, εισηγήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι σ΄εξέλιξη μείωση δημοτικών τελών 4% για το 2019. Είναι η τρίτη κατά σειρά μείωση στην οποία προέβη η Δημοτική Αρχή Μώραλη. Αφότου ανέλαβε το 2015 έχει προβεί και με τη νέα ,σε συνολική μείωση 10% των δημοτικών τελών.

Η μείωση τους, αποτελούσε εξάλλου προεκλογική της δέσμευση. Παράλληλα παραμένει η απαλλαγή από καταβολή τελών των απόρων, όσων έχουν αναπηρία 67% και άνω με εισόδημα έως 12.000 ευρώ , 50% μείωση των τελών για πολύτεκνες οικογένειες με εισόδημα έως 20.000 ευρώ κ.α.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόβαση αγροτών και κτηνοτρόφων στο κέντρο της Αθήνας: Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Διεκδικούν την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς και την στήριξη της κτηνοτροφίας που βρίσκεται σε κρίση λόγω της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Τρακέρ στο κέντρο της Αθήνας