Ελλάδα

Μείωση ενοικίου: Στις 18 Ιανουαρίου η καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες για τον Νοέμβριο

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα πληρωθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το 50% της απώλειας που είχαν υποστεί για τον μήνα Νοέμβριο.

Σε ό,τι αφορά στην καταβολή αποζημιώσεων για τα μειωμένα ενοίκια, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα πληρωθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το 50% της απώλειας που είχαν υποστεί για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ επιδίωξη είναι, στις 15 Φεβρουαρίου να πληρωθούν, το 50% της απώλειας που είχαν υποστεί για τον μήνα Δεκέμβριο.

Όσον αφορά στα ενοίκια που δεν θα καταβληθούν τον Ιανουάριο, και με τα οποία οι ιδιοκτήτες θα αποζημιωθούν με το 80% του αρχικού ενοικίου, στόχος είναι, σύμφωνα και με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα να καταβληθεί η αποζημίωση τον Φεβρουάριο.

Η επιτάχυνση συνδέεται με το γεγονός, πως πλέον ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται επιβεβαίωση για τη μείωση του ενοικίου από την πλευρά του ενοικιαστή, όπως γινόταν προηγουμένως και η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος