Ελλάδα

Μεσολόγγι: Το Σάββατο η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον 31χρονο Μπάμπη, καθώς η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (27.1.2024) στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι.

Η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου θα πραγματοποιηθεί 5 ημέρες μετά την εύρεση της σορού του στο Μεσολόγγι, καθώς ο 31χρονος αγνοείτο για πάνω από 15 ημέρες. Η σορός του άτυχου άνδρα θα αποδεσμευετεί το μεσημέρι της Παρασκευής (26.01.24) από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να πραγματοποιηθεί η ταφή του. 

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του Μπάμπη και αν στέκονται οι κατηγορίες εις βάρος του 50χρονου κρεοπώλη.

Με τον 50χρονο κρεοπώλη να έχει πέσει σε σειρά αντιφάσεων στις καταθέσεις του για τη μοιραία νύχτα, οι Αρχές «βλέπουν» πως στο κινητό του Μπάμπη κρύβονται στοιχεία που μπορεί να «ξεδιπλώσουν» το «κουβάρι» της δολοφονίας, που έχει συγκλονίσει το Μεσολόγγι.

Οι θεωρίες για κρυπτονομίσματα και παγίδα – θανάτου, που στήθηκε με πρόσχημα το κυνήγι ενός ακόμα χαμένου θησαυρού στην περιοχή, τροφοδοτούν για ακόμα μια μέρα συζητήσεις.

Οι γονείς του θύματος περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια για τα αίτια του εγκλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αθωώθηκε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης μητέρα την οποία κατήγγειλαν τα παιδιά της για βασανιστήρια - Είχαν καταθέσει ψέματα στο δικαστήριο
Είχαν καταγγείλει ότι δέχονταν χτυπήματα με σκουπόξυλο και πλάστη από την μητέρα τους, όπως επίσης ότι τα βασάνιζε για να τα τιμωρήσει
Δικαστική αίθουσα
Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου στο Περιστέρι - «Ήταν η κακιά στιγμή»
Στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτη, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαφωνήσει με το θύμα δύο μέρες πριν και πως εκείνο το βράδυ είχε πάει να τον βρει για να λύσουν τη διαφορά
Η στιγμή που φτάνει το περιπολικό στον τόπο του εγκλήματος και ξεκινάει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη 8