Ελλάδα

Μετά το κραχ οι έμποροι στην Αθήνα προχωρούν σε προσφορές

Μετά το κραχ στην χριστουγεννιάτικη αγορά, οι έμποροι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε προσφορές μπας και δουν άσπρη ημέρα.

«Πενθήμερο Χριστουγεννιάτικων Προσφορών» για όλη την Αθήνα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος της πρωτεύουσας.

«Καλούμε τους καταναλωτές και πελάτες μας να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, κάνοντας παράλληλα τις αγορές τους με τις καλύτερες δυνατές τιμές, την αξιόπιστη εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά και την καλύτερη ποιότητα», αναφέρει συγκεκριμένα ο ΕΣΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κραχ στην αγορά – Δεν ψώνισε ο ένας στους τρεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης – «Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας»
«Τα νέα δεδομένα που ανέκυψαν καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας τόσο με το γραφείο του έτερου συναδέλφου, όσο και με την οικογένεια του 15χρονου» τονίζει στη δήλωσή του ο δικηγόρος
Δολοφονία 17χρονου από 15χρονο στις Σέρρες
Η ανατριχιαστική ομιλία της κόρης της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι - «Κοιμήθηκε χωρίς να ξέρει ότι ήταν η τελευταία της μέρα»
Η 20χρονη κόρη της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, μίλησε σε εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο
Η κόρη της δολοφονημένης γυναίκας