Ελλάδα

Μεθυσμένοι ο 18χρονος και η 16χρονη που “βούτηξαν” στον Κηφισό – Σοβαρά τραυματισμένος ο νεαρός

Η "βουτιά" ενός 18χρονου και μιας 16χρονης στον Κηφισό δεν οφείλεται τελικά σε τροχαίο αλλά στην κατανάλωση....αλκοόλ. Σοβαρά τραυματίας ο νεαρός, έχει κατάγμα στη σπονδυλική στήλη ενώ η κοπέλα δε φέρει σοβαρά τραύματα. Τι λέει στο Newsit o διευθυντής της 3ης χειρουργικής του Τζάνειου νοσοκομείου.

Μια εφηβική τρέλα και η μεγάλη κατανάλωση αλκόολ όπως όλα δείχνουν, παραλίγο να τους κοστίσουν τη ζωή. Ο λόγος για τον 18χρονο νεαρό Αραβικής καταγωγής που γεννήθηκε στην Ελλάδα και για την 16χρονη φίλη του, Ουκρανικής καταγωγής επίσης γεννημένη στην Ελλάδα που τα ξημερώματα “βούτηξαν” στον Κηφισό.

Αρχικά οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο τα δύο παιδιά που επέβαιναν σε μηχανή να έπεσαν στον ποταμό εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Ομως στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη σύγκρουσης με άλλο όχημα ή μηχανή, ούτε ίχνη προσκρουσης στις προστατευτικές μπάρες.

Για τη διάσωση του 18χρονου και της 16χρονης στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Και τα δύο νεαρά άτομα διεκομίσθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σοβαρά τραυματισμένος στη σπονδυλική στήλη ο νεαρός

Οπως δήλωσε στο Newsit o Νικόλαος Φαρμάκης, Διευθυντής της 3ης Χειρουργικής Κλινικής του Τζανειου νοσοκομείου “τα δύο νεαρά άτομα διεκομίσθησαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο νεαρός 18 ετών έχει σοβαρό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και αρκετά κατάγματα μεταξύ άλλων στον θώρακα και στην δεξιά κνήμη.

Το ανήλικο κορίτσι, 16 ετών, φέρει επιπόλαια θλαστικά τραύματα τα οποία δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Και οι δύο έχουν υποβληθεί σε αξονικό και τομογραφικό έλεγχο και επικοινωνούν με το περιβάλλον, ωστόσο ο νεαρός δεν είναι σε θέση να πει τι έχει συμβεί λόγω της σοβαρής κατάστασής του” είπε τέλος ο κύριος Φαρμάκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός για την κακοκαιρία Adel που φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ξεκίνησε η επέλασή της
Εξαιτίας της κακοκαιρίας Adel η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έθεσε σε κατάσταση ετοιμότητας Red Code τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, καθώς και τους δήμους αυτών των Περιφερειών, από σήμερα (26/11) μέχρι και την Παρασκευή
Ισχυρή βροχή
Ξεκινά η τετραήμερη κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλάζι αλλά και χιόνια - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «μάτι» της Adel
Ήδη, βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στη δυτική - βορειοδυτική χώρα και τις επόμενες ώρες θα ενταθούν, και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρές
Καιρός