Ελλάδα

Μέτρα: Ανοίγουν αύριο mall, κέντρα αισθητικής και Μ. Δευτέρα αγορές με click inside στην Θεσσαλονίκη

Από το πρωί οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ειδικοί της επιτροπής ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των mall, των κέντρων αισθητικής αλλά και το μέτρο του click inside στο λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό και έγινε. Η επιτροπή είναι ναι σε όλα. Έτσι ίσως και από αύριο ανοίγουν τα mall και τα Κέντρα Αισθητικής και από την Μεγάλη Δευτέρα οι αγορές με click inside στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Κοζάνη. Την απόφαση θα πάρει το υπουργείο Ανάπτυξης. 

Η επιτροπή εξετάζει και τα μέτρα για την περίοδο του Πάσχα αλλά και το πως θα λειτουργήσει η εστίαση που ανοίγει στις 3 Μαΐου. Ανακοινώσεις για όλα αυτά θα γίνουν το απόγευμα στην ενημέρωση των έξι από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η εντυπωσιακή άφιξη του Νικόλαου Ντε Γκρες στη Λήμνο - Έφτασε με φουσκωτό ομάδας εθελοντών
Η παρουσία του Νικόλαου Ντε Γκρες και άλλων εθελοντών της αποστολής εντάσσεται σε συντονισμένες δράσεις που προσφέρουν υπηρεσίες και στήριξη στους κατοίκους ακριτικών περιοχών
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες στη Λήμνο
Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - «Έχει ψυχικό υπόβαθρο και χρήζει βοήθειας»
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας εκτίμησε πως ο 89χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
9