Ελλάδα

Μετρό: Άνοιξαν όλες οι στάσεις από και προς το Αεροδρόμιο – Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια

Άνοιξαν και λειτουργούν κανονικά όλες οι στάσεις της διαδρομής του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο και οι συρμοί σταματούν κανονικά στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Έτσι, λειτουργούν κανονικά και οι τρεις γραμμές του Μετρό, καθώς νωρίτερα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα «Ειρήνη – Κηφισιά» της Γραμμής 1 και τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις των συρμών.

Σε ό,τι αφορά το Τραμ, διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 11
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο