Μία τουρίστρια τραυματίστηκε στη Λήμνο από το σεισμό 6,5 Ρίχτερ

Μία Αγγλίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφριά από πτώση ψευδοροφής στο αεροδρόμιο της Λήμνου, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα από τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ.

Καμία αναφορά για θύματα ή εγκλωβισμένους δεν υπάρχουν στην Πυροσβεστική ή στην Αστυνομία από το μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία Αγγλίδα τουρίστρια τραυματίστηκε πολύ ελαφρά στο αεροδρόμιο της Λήμνου, από πτώση ψευδοροφής.

Στο αεροδρόμιο της Λήμνου σύμφωνα με αναφορές κατέρρευσε ένας μανδρότειχος, ενώ στο νησί έπεσαν κάποια παλιά ακατοίκητα κτίρια από τα οποία καταπλακώθηκε ένα αυτοκίνητο.

Πάντως ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κατευθύνονται προς την περιοχή που χτυπήθηκε ααπό τον σεισμό.

Ακούστε τι είπε στο NewsIt ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Ν. Γιάκαλης:

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

H βρετανική μελέτη RECOVERY έδειξε ότι η κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς Covid -19. Τα αποτελέσματα της έδειξαν πως δεν υπάρχει σημαντική ... Διαβάστε περισσότερα
Βασιλακόπουλος:  «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

Βασιλακόπουλος: «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

“Πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες. Δεν υπάρχει συνωστισμός που είναι ασφαλής, για πολιτικούς ... Διαβάστε περισσότερα
Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Ανησυχία επικρατεί στη χώρα μας από την εμφάνιση δύο νέων στελεχών του κορονοϊού, που εντοπίστηκαν από το ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Δύο κρούσματα με αυτές τις μεταλλάξεις έχουν εντοπιστεί στην Αττική.

Σχολιάστε