Ελλάδα

Μήνυση σε τράπεζα από την Ένωση Αστυνομικών

Μήνυση στο δικαστήριο του Πειραιά θα καταθέσει σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

 

Οι αστυνομικοί θα μηνύσουν την Εθνική Τράπεζα για ελλειπή μέτρα σε ότι αφορά τις ληστείες μετά και την ληστεία που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Σαλαμίνα. 

Από τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στη Σαλαμίνα τραυματίστηκαν σοβαρά δύο αστυνομικοί. Όπως καταγγέλλει η Ένωση των Αστυνομικών οι τράπεζες παρά την αύξηση των ληστειών εξακολουθούν να μην παίρνουν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης