Ελλάδα

Μισό δισεκατομμύριο θα μας κοστίσουν οι αμυντικοί εξοπλισμοί!

Σε μια δύσκολη για την χώρα οικονομικά περίοδο το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε να ξοδέψει άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ για ανταλλακτικά αεροπλάνων και βλήματα μαχητικών αρμάτων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
200 εκατομμύρια ευρώ θα μας κοστίσει η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για παραγγελία 12000 βλημάτων για τα άρματα μάχης Λέοπαρντ και για τα ανταλλακτικά των F16.
 
Αυτό αποφάσισε στην σημερινή του συνεδρίαση το ΚΥΣΕΑ.
 
Οι αποφάσεις κρίνονται απαραίτητες αλλά αν προσθέσουμε και τα 300 εκατομμύρια που θα πληρώσουμε μέσα στον Οκτώβριο για τα νέα υποβρύχια τότε φθάνουμε στο μισό δις για εξοπλισμούς.
 
Μάλιστα σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά των F16 αυτά κρίνονται ως επείγον αφού τους τελευταίους μήνες τα ατυχήματα που έγιναν στην Αεροπορία Στρατού αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία με αυτά τα μαχητικά έδειξαν τις ελλείψεις σε τέτοια ανταλλακτικά.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε
«Δημιουργούμε τις δυνατότητες για να μπορεί η πατρίδα μας να παράγει και να μπορεί να εξοπλίζει το Πολεμικό της Ναυτικό με τα πιο εξελιγμένα drones και antidrones συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή»
Drone 48