Ελλάδα

Μοναστηράκι: Πάνω σε καφετέρια πέφτει η έξοδος κινδύνου του σταθμού του ΗΣΑΠ

Εντύπωση και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η έξοδος κινδύνου του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι πέφτει πάνω σε… μία καφετέρια. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στον πεζόδρομο της οδού Αδριανού και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο.

Στο σημείο λοιπόν, βρίσκεται η πόρτα της εξόδου κινδύνου, που  «βλέπει» προς τις ράγες του ΗΣΑΠ, ενώ γύρω υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες της επιχείρησης. Η πόρτα της εξόδου στον πεζόδρομο της οδού Αδριανού στο Μοναστηράκι μάλιστα… είναι φρακαρισμένη, πράγμα το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο σε περίπτωση ατυχήματος. Στην συνέχεια με προσπάθεια η πόρτα άνοιξε.

Πριν την πόρτα υπάρχει μία οριοθέτηση όπου εκεί ο ιδιοκτήτης είναι… τυπικός και δεν έχει βάλει καθίσματα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του MEGA αυτή δεν φαίνεται να είναι η μόνη παράλειψη στον ΗΣΑΠ. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο εξαερισμός στις σήραγγες του μετρό στην Ομόνοια είναι ανύπαρκτος, με τον κίνδυνο σε περίπτωση ατυχήματος είναι μεγάλος. 

Με πληροφορίες από MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα