Ελλάδα

“Μπαζωμένη“ ακόμη η λεωφόρος Λαυρίου – Αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού

Κλειστή παραμένει από την Δευτέρα το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου από πρώτη είσοδο Κερατέας μέχρι τη διασταύρωση Πέτα και στο ρεύμα προς Αθήνα από βιομηχανική περιοχή Λαυρίου μέχρι τη διασταύρωση της Κακιάς Θάλασσας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάποιοι φαίνεται ότι έπιασαν στον ύπνο την αστυνομία. Όλα δείχνουν ότι κατάφεραν να πάνε με τουλάχιστον τρία φορτηγά γεμάτα μπάζα τα οποία τα άδειασαν στο δρόμο.

Οι κάτοικοι της Κερατέας πάντως … δηλώνουν άσχετοι και μιλούν για κατολίσθηση, τονίζοντας όμως με νόημα ότι η… κατολίσθηση δεν έχει να κάνει με το ότι σήμερα ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατασκευή του ΧΥΤΥ στην περιοχή θα περνούσε από το σημείο μηχανήματα…

Πάντως εδώ και 24ωρες συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κοινού και η πολιτεία όπως πάντα απούσα δεν κάνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίεςη διεύθυνση κατασκευών έργων συντήρησης και οδοποιίας του υπουργείου Υποδομών με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν τα πρόχειρα οδοφράγματα σήμερα το πρωί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε
«Δημιουργούμε τις δυνατότητες για να μπορεί η πατρίδα μας να παράγει και να μπορεί να εξοπλίζει το Πολεμικό της Ναυτικό με τα πιο εξελιγμένα drones και antidrones συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή»
Drone 34
Θωρακίζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών – Αποκλειστικά από 2 φυλάκια με μηχανήματα X-rays η είσοδος από τη Δευτέρα 
Η είσοδος της οδού Δέγλερη θα είναι μόνο για δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, ενώ το φυλάκιο της οδού Λουκάρεως θα είναι ανοιχτό για όλους, αλλά θα δίνεται προτεραιότητα σε δικηγόρους
Πρωτοδικείο 23