Ελλάδα

Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός λόγω έργων και τροχαίου – Ουρά χιλιομέτρων

Κηφισός ταλαιπωρίας για εκατοντάδες οδηγούς. Έργα ασφαλτόστρωσης και ένα τροχαίο με υλικές ζημιές προκαλούν χάος. Πληροφορίες πως η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει τα 13 (!) χιλιόμετρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απέραντο πάρκινγκ έχει γίνει ο Κηφισός νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30.05.2019). Αιτία έργα ασφαλτόστρωσης που γίνονται σε μεγάλο μέρος της εθνικής αλλά και ενός τροχαίου.

Η κίνηση δεν άργησε να προκληθεί στο «ποτάμι», εξαιτίας και της ώρας αιχμής, φυσικά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 13 χιλιόμετρα, με την κίνηση να ξεκινά περίπου από το ύψος του Ολυμπιακού Χωριού και φτάνει έως το σταθμό των ΚΤΕΛ!

Σε μεγάλο μέρος του δρόμου, γίνονται τα έργα ασφαλτόστρωσης και ο δρόμος έχει «ξυθεί» με αποτέλεσμα η κίνηση να γίνεται με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες.

Παράλληλα, έχει σημειωθεί και τροχαίο, χωρίς τραυματίες και μόνο με υλικές ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός