Ελλάδα

Μπουρίνι 40 λεπτών “έπνιξε” το Βόλο! Αδιάβατοι οι δρόμοι, δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι του Βόλου εξαιτίας ξαφνικής νεροποντής που έπληξε την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Μέσα σε 40 λεπτά, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, ενώ οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα!

Μπουρίνι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης και διάρκειας σάρωσε τη νύχτα τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του, με θυελλώδεις ανέμους και ισχυρότατη νεροποντή.
Η καταιγίδα που έπληξε ξαφνικά την πρωτεύουσα της Μαγνησίας ξεκίνησε στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, με δυνατές ριπές ανέμου και αστραπές, και εξελίχθηκε σε πρωτοφανούς έντασης νεροποντή διάρκειας 40 λεπτών.

Το μπουρίνι συνοδευόταν από αλλεπάλληλους κεραυνούς που έκαναν την νύχτα ημέρα, ενώ πλημμύρισαν και έγιναν αδιάβατοι δρόμοι στο κέντρο του Βόλου, όπως την Ιάσονος και την Λεωφόρο Λαμπράκη μπροστά στο Δημαρχείο, όπου και ακινητοποιήθηκαν πολλά αυτοκίνητα. Οι κάθετοι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από τις μεγάλες ποσότητες νερού που δεν μπορούσε να απορροφήσει το αποχετευτικό δίκτυο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βόλου δέχθηκε δεκάδες κλήσεις τη νύχτα για βοήθεια, αλλά χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε δύο περιπτώσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα σε κλαμπ στη Ζάκυνθο - Απίστευτος καυγάς με μπουνιές και κλωτσιές στον Λαγανά
Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες να κλωτσούν και να χτυπούν ο ένας στον άλλον έως ότου μέλος του προσωπικού του μπαρ έριξε έναν κουβά με παγωμένο νερό πάνω στο πλήθος
Ζάκυνθος