Ελλάδα

Νάξος: Νεκρός σε χαράδρα ένας 62χρονος – Γλίστρησε και κατρακύλησε στον γκρεμό

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Νάξο. Ένας 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτώση σε χαράδρα το απόγευμα σήμερα (10.04.2025).

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην ορεινή Νάξο, στην περιοχή μεταξύ Δανακού και Λυγαριδίων, όπου ένας 62χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση σε χαράδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας είχε πάει για προσωπικές του εργασίες, καθώς πήγε να επιβλέψει τα ζώα του, όπως συνήθιζε.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φέρεται να γλίστρησε σε απότομο σημείο του μονοπατιού και να κατρακύλησε στον γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη - Είχε ξαναγίνει απόπειρα δολοφονίας κατά του ιδιοκτήτη
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης - Ο επιστάτης βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον δολοφόνο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 53
Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξετάσεις του απεργού πείνας
«Η έκδοση του εν λόγω δελτίου πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης, υπόδειξης ή παρέμβασης από πρόσωπα ή φορείς»
Ο Πάνος Ρούτσι 4