Ελλάδα

Ναύπακτος: Νεκρή μία 27χρονη από επιπλοκές μετά από επέμβαση για απώλεια βάρους – «Ήταν μόνιμα χαμογελαστή»

Η 27χρονη νοσηλευόταν 4 μήνες στο νοσοκομείο της Πάτρας λόγω των επιπλοκών που είχε από την επέμβαση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέπλο θρήνου σκέπασε την Παρασκευή (24.01.2025) την Ναύπακτο. Μία κοπέλα μόλις 27 χρόνων, άφησε την τελευταία της πνοή από επιπλοκές που είχε μετά από επέμβαση για απώλεια βάρους.

O θάνατος της 27χρονης προκάλεσε θλίψη και πόνο στην οικογένεια, τους φίλους της και όλη την κοινότητα της Ναυπάκτου. Σύμφωνα με το nafpaktianews, η νεαρή νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών τους τελευταίους 4 μήνες μετά τις επιπλοκές της χειρουργικής επέμβασης.

Όσοι την γνώριζαν, κάνουν λόγο για ένα γεμάτο καλοσύνη και αισιοδοξία άτομο, με μόνιμο χαμόγελο που έφερνε ζεστασιά σε όλους γύρω της.

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Βασιλική στην Ναύπακτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΑΑΔΕ: Νέο «σαφάρι» ελέγχων σε εστίαση και καταλύματα – Στην «φάκα» επιχειρήσεις που «ξέχασαν» να δηλώσουν ΦΠΑ
Από ελέγχους της ΑΑΔΕ πιάστηκαν σχεδόν 1.400 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που υπέβαλαν μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ, αν και είχαν κανονική οικονομική δραστηριότητα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ