Site icon NewsIT
21:14 Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων η Ν. Παπαχελά

Η Νέλλη Παπαχελά, η μέχρι πρότινος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων εκλέχθηκε νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, μετά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη νέα σύνθεση που προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κ. Παπαχελά, η οποία ανήκει στην πλειοψηφούσα παράταξη του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, εκλέχθηκε με 40 ψήφους υπέρ, 6 λευκά και μία αποχή, ενώ αντιπρόεδρος του ΔΣ θα είναι ο Ρήγας Αξελός, από την «Ανοιχτή Πόλη» και γραμματέας ο Νίκος Βαφειάδης από την «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας».

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει τις διεργασίες του προκειμένου να εκλέξει, επίσης, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους του δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Εξάλλου, συνεδριάζει από το πρωί και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με ημερήσια διάταξη τη συγκρότηση – εκλογή προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς και την εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Αττικής.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να εκδοθούν αργά το απόγευμα, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας.
Κατά την έναρξη των διαδικασιών, η νέα Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, καλωσόρισε τους νεοεκλεγέντες περιφερειακούς συμβούλους και τόνισε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο οφείλει και μπορεί να γίνει κρίσιμος συνδετικός κρίκος με την κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους δικαιούχους των παιδικών σταθμών – Τι γίνεται με τις ενστάσεις

Εκλογές 2014: “Η αυτοδιοίκηση να σταθεί δίπλα στον πολίτη”, τόνισε ο Φ.Κουβέλης

Σάλος με τις διατάξεις που σβήνουν ποινικές ευθύνες και σκάνδαλα – Πρόσωπα και φορείς που “έφαγαν” δημόσιο χρήμα τη… γλιτώνουν και με το νόμο!

Καμίνης: Τα μεγάλα κόμματα ξεφτίλισαν την τοπική αυτοδιοίκηση

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version