Ελλάδα

Νέα πρόκληση από την Τουρκία την ώρα που ο Νταβούτογλου έβλεπε Μεϊμαράκη-Αβραμόπουλο

Τη στιγμή που ο Νταβούτογλου έβλεπε τον Μεϊμαράκη και τον Αβραμόπουλο, τέσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίαζαν το ελληνικό FIR.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, ένας σχηματισμός με τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα έκανε μια παράβαση του FIR Αθηνών και δυο παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου, στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, από αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Σημειώνεται ότι οι παραβάσεις και οι παραβιάσεις έγιναν την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, βρισκόταν στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση από μια φράση του Νταβούτογλου για το Αιγαίο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα