Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 18χρονος καθ’ ομολογία αδελφοκτόνος

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (29.12.2023) πήρε ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ένα ψαλίδι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σημείωσε για τη δολοφονία του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη ότι δεν ήταν εκ προμελέτης και ότι προηγήθηκε τσακωμός μεταξύ των δύο αδελφών στο σπίτι τους.

«Δεν είναι ένας φόνος εκ προμελέτης. Θέλουμε την Παρασκευή που θα υπάρξει η απολογία του δράστη να καταστεί σαφές στη δικαιοσύνη ότι αυτό το παιδί πάνω στον τσακωμό, διότι πρωτύτερα δέχτηκε επίθεση από τον αδερφό του, απάντησε έπειτα με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, με το να βρεθεί μία μάνα να έχει το ένα της παιδί στο χώμα και το άλλο να κινδυνεύει με φυλακή», είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Προσπάθησαν να επιλύσουν τις διαφορές τους, δυστυχώς έγινε αυτό το κακό. Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη, εμείς θα πούμε την αλήθεια και θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Υπάρχει και η μαρτυρία της συντρόφου του 18χρονου, η οποία είναι καταλυτική.

Μάζευαν χθες το βράδυ τα πράγματά τους για να ταξιδέψουν με τη σύντροφό του σε χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις διακοπές των Χριστουγέννων», τόνισε στο LIVE NEWS ο δικηγόρος του 18χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού του με το ψαλίδι.

Στο LIVE NEWS μίλησε και η μητέρα των δύο παιδιών και ξέσπασε σε κλάματα όταν είπε ότι ο 18χρονος γιος της «δεν είναι εγκληματίας» και πως ό,τι έγινε ήταν «ένα ατύχημα».

«Όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδερογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του 18χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα μπλόκα των αγροτών
Ζητεί από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να παρεμβαίνουν αυτεπάγγελτα όπου υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνιών αλλά και εγκλημάτων βίας κατά της ζωής και κατά υπαλλήλων και απρόκλητων φθορών ξένης ιδιοκτησίας
Κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025.  (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 68
Οι αγρότες έχουν κλείσει την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο Μακεδονία από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Η πρόσβαση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι κλειστή πλέον τόσο από τη Γεωργική Σχολή στα Πράσινα Φανάρια, όσο και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έκλεισε και η πρόσβαση από τη Μουδανιών
Η κλούβα στα Πράσινα Φανάρια
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
19