Ελλάδα

Νέα υπέρπτηση τουρκικού F-16 στη Σαμοθράκη – Κυνηγητό στους αιθέρες

Νέα υπέρπτηση τουρκικού F-16 αυτή τη φορά πάνω από τη Ζουράφα ανατολικά της Σαμοθράκης. Ο «εισβολέας» αναχαιτίστηκε από ελληνικό μαχητικό.

Ειδικότερα, το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 έκανε υπέρπτηση πάνω από τη νησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, νωρίτερα τη Μεγάλη Τετάρτη (20.04.2022).

Το τουρκικό πολεμικό πέταξε πάνω από τη Ζουράφα στις 11:11 το πρωί στα 11.000 πόδια (περίπου 3,5 χιλιόμετρα).

Το τουρκικό F-16 αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16