Ελλάδα

Νέες απολύσεις στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

Συνεχίζονται οι απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Τέσσερις ακόμη εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού στο Κόκκινο απολύθηκαν σήμερα.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον τεχνικό Γ. Μπετσιμέα.

Οι τέσσερις ήταν στην απεργιακή επιτροπή για τις προηγούμενες τρεις απολύσεις συναδέλφων τους στις 18 Ιανουαρίου.

Οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο» συγκάλεσαν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασής τους.

Τις απολύσεις έκανε γνωστές ένας εκ των απολυμένων δημοσιογράφων με ανάρτηση στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/evgenios.agrimakis/posts/2017849538427977

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό