Ελλάδα

Νεκρή τουρίστρια στο Πήλιο: Όλα τα σενάρια ανοιχτά από έγκλημα έως αδέσποτη σφαίρα – Άφαντο το όπλο!

Τον γρίφο της Μηλίνας, με τον θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, καλούνται να λύσουν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί, έψαξαν ένα προς ένα τα σπίτια σε ακτίνα δεκάδων μέτρων από την αυλή της ενοικιαζόμενης εξοχικής κατοικίας στη Μηλίνα του Πηλίου, όπου βρέθηκε νεκρή η Γερμανίδα τουρίστρια, χωρίς να καταφέρουν να βρουν το όπλο αλλά ούτε καν τον μοιραίο κάλυκα από τη σφαίρα, που «σφηνώθηκε» στην πλάτη της άτυχης γυναίκας και της «πήρε» τη ζωή.

Δεν υπάρχει ούτε μαρτυρία για το τί συνέβη, ούτε φυσικά κανένα στοιχείο για τον μυστηριώδη «κουμπουροφόρο» με το 22άρι πιστόλι που πίεσε τη σκανδάλη. Το γεγονός ότι το ενοικιαζόμενο σπίτι, όπου έμενε η Γερμανίδα από το Zweibruchen με τον σύζυγό της βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, έκανε τις αρχές να ερευνήσουν όλες τις βάρκες, ακόμη και τον βυθό, χωρίς και πάλι να βρεθεί το παραμικρό.

Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από το να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας μέχρι να έπεσε νεκρή από μία αδέσποτη σφαίρα. Βέβαια, η διαπίστωση της ιατροδικαστού της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας κυρίας Χρυσαυγής Κούση, ότι η 59χρονη έφερε «τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία», με απλά λόγια δηλαδή η σφαίρα είχε ανοδική φορά από κάτω προς τα πάνω, δυσκολεύει τα πράγματα, καθώς αν το θανατηφόρο τραύμα προκλήθηκε από μία «αδέσποτη» μπαλωθιά, τότε η βολίδα θα είχε φορά από πάνω προς τα κάτω.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο, κάποιος από λάθος χειρισμό του όπλου, να το έκανε να εκπυρσοκρότησε και έτσι η σφαίρα να «βρήκε» κάτω και στη συνέχεια να εξοστρακίστηκε και να «καρφώθηκε» στην πλάτη της γυναίκας.

Στην περίπτωση αυτή, ο πιστολέρο, λένε οι αναλυτές, πρέπει να βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την 59χρονη.

Ο σύζυγος

Την ίδια ώρα, από τις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αντλήσουν στοιχεία που να οδηγούν στη λύση του γρίφου της Μηλίνας.

Όπως λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ στο newsit.gr, ο 62χρονος είπε πως είδε ξαφνικά τη γυναίκα του πεσμένη στην αυλή και ειδοποίησε για βοήθεια, χωρίς όμως να έχει δει ή να ακούσει κάτι άλλο.

Στο πλευρό του, είναι πλέον και οι δύο κόρες του, η μία εκ των οποίων δικηγόρος, που ήρθαν από τη Γερμανία μόλις έμαθαν για τον θάνατο της μητέρας τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ και η κατάβαση που κόστισε τη ζωή στον 37χρονο στην Κρήτη – Οι τελευταίες στιγμές του
Στην κλήση που έκανε στο ΕΚΑΒ ανέφερε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι και στα πλευρά, ωστόσο το γεγονός ότι οι διασώστες δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν το σημείο στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του
Ο 37χρονος σπό την Κρήτη
Κλειστό ως τις 11 το πρωί το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Βαριές κατηγορίες για όσους συμμετείχαν στα επεισόδια των Χανίων
Συνεδριάζει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή στην Κρήτη για να λάβει νεότερες αποφάσεις σχετικά με τις κινητοποιήσεις - Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο των Χανίων
Επεισόδια στα Χανιά 62
Φουντώνει η οργή των αγροτών, στο «κόκκινο» οι κινητοποιήσεις μετά τα επεισόδια στην Κρήτη - Αποκλεισμένη με μπλόκα η χώρα
Συνολικά 55 είναι τα μπλόκα των αγροτών και των κτηνοτρόφων σε όλη τη χώρα και ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους - Οι Θεσσαλοί αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να αποκλείσουν το λιμάνι του Βόλου
Μπλόκο των Αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
12