Ελλάδα

Νέο ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία: Διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της!

Ακόμη μια ευχάριστη είδηση για την 8χρονη Αλεξία, το μικρό κορίτσι από τις Θεσπιές Βοιωτίας που ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Το μικρό κορίτσι βγήκε από την Εντατική και παραμένει απύρετη, αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η 8χρονη Αλεξία έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, σημειώνει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το παιδί δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον αλλά έχει ανοιχτά τα μάτια του, κινεί τα χέρια του και προφέρει ήχους. Υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και εντός της ημέρας θα εξεταστεί ξανά από τους νευρολόγους για να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία

Η  ασθενής Σ.Α. από 24ωρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα.

Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους Νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή.

Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Κερατσίνι – Υποβασταζόμενη η γυναίκα και ο αδερφός του
Με ένα «γιατί» η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του, αποχαιρέτησαν τον 43χρονο ψυκτικό τα ίχνη του οποίου είχαν χαθει στις 28 Απριλίου και εντοπίστηκε 72 ώρες αργότερα νεκρός
Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Σχιστού
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο