Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Φωτιά σε αποθήκη διαμερίσματος – Έντρομοι ένοικοι ανέβηκαν σε διπλανή ταράτσα για να σωθούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λαχτάρησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη διαμερίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, από άγνωστη ακόμη αιτία, η φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη του συγκεκριμένου σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, στην οδό Σαρκουδίνου 85, στον Νέο Κόσμο, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο καπνός πέρασε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα οι ένοικοι, έντρομοι, να ανέβουν στην ταράτσα και να περάσουν στην διπλανή πολυκατοικία, προκειμένου να σωθούν.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αμέσως σήμανε συναγερμός και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από επιχείρηση 12 πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο με 4 οχήματα.

Κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε, ενώ διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικος μετέφερε δύο μετανάστες με ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη
Στο ύψος της Νεάπολης αστυνομικοί, είδαν το τρικάβαλο πατίνι και έκαναν σήμα στον ανήλικο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Πατίνι
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη – Για κατάθεση ο 50χρονος σύντροφός της
Οι αρχές έχουν προσαγάγει τον 50χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία
Πειραιάς
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
64