Ελλάδα

Νίκαια: Θύμα ξυλοδαρμού 10χρονη από συμμαθητές της στο προαύλιο του σχολείου – Συγκάλυψη καταγγέλλει η μητέρα

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών συνέβη αυτή τη φορά στη Νίκαια όπου μια 10χρονη δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές της στο προαύλιο και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό Νίκαιας, όταν στο διάλειμμα στο προαύλιο του σχολείου, τέσσερις μαθητές της πέμπτης Δημοτικού ηλικίας 10 ετών επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους.

«Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας που πήγε στο νοσοκομείο μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της.

Η μαθήτρια όπως ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στον ΑΝΤ1 βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο». Όλα ξεκίνησαν, όπως ανέφερε, όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δασκάλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί χρήσης «πλαστικών σφαιρών» από αστυνομικούς κατά αγροτών στα μπλόκα στην Κρήτη
«Οι μονάδες δεν διαθέτουν, ούτε φέρουν τέτοιο εξοπλισμό, οι αστυνομικοί ενήργησαν αποκλειστικά στο πλαίσιο των νόμιμων καθηκόντων τους, χρησιμοποιώντας ήπια και θεσμοθετημένα μέσα διαχείρισης πλήθους» τονίζει η ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ
Ακύρωσαν PET SCAN ασθενών στο ΠΑΓΝΗ λόγω των μπλόκων των αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Δεν έγινε η αερομεταφορά του ραδιοφαρμάκου
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΠΑΓΝΗ, ανέφερε ότι 20 ραντεβού για PET-SCAN ακυρώθηκαν, αφού το ραδιοφάρμακο δεν έφτασε στο Ηράκλειο
Κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης 43