Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Με τις Belharra η Ελλάδα πανίσχυρη στις θάλασσες – Το δώρο των Γάλλων στον υπουργό Εξωτερικών

Στη σημασία της προσθήκης των φρεγατών Belharra για την άμυνα της χώρας αναφέρθηκε ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών αποκαλύπτει, εξάλλου, το δώρο που έλαβε από τον όμιλο Naval Group και την πρεσβεία της Γαλλίας.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει ότι με την αγορά των Belharra η Ελλάδα καθίσταται πανίσχυρη στις θάλασσες, ενώ παραθέτει φωτογραφία του μοντέλου της φρεγάτας.

«Ακόμη ένα μοντέλο στη συλλογή μου, που είχε την καλοσύνη να μου στείλει η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Naval Group: Το μοντέλο της φρεγάτας #Belharra, με την οποία η Ελλάδα καθίσταται πανίσχυρη στις θάλασσες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Dendias (@nikos.dendias)

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
2