Ελλάδα

Νίκος Παλαιοκώστας: Έγινε στα Τρίκαλα η κηδεία του μεγαλύτερου αδερφού του «φαντομά» Βασίλη Παλαιοκώστα

Ο Νίκος Παλαιοκώστας επί χρόνια διέπραττε ληστείες μαζί με τον αδελφό του, τον Βασίλη Παλαιοκώστα, που παραμένει ασύλληπτος και καταζητούμενος

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το απόγευμα σήμερα (26.04.2025) στα Τρίκαλα ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή στα 64 χρόνια του. 

Ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του μετρ των αποδράσεων, Βασίλη Παλαιοκώστα, είχε βγει από τη φυλακή το 2021, όμως εκτελούσε το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του στα Τρίκαλα.

Από εκεί πήγαινε συχνά στο νοσοκομείο, καθώς υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Όμως, η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και δεν άντεξε.

Όπως κατέγραψαν το trikalaopinion.gr και το trikalaola.gr, το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι παρακολούθησαν τη νεκρώσιμη ακολουθία στην περιοχή της της Αγίας Μονής Τρικάλων, στη γειτονιά όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του μετά την αποφυλάκιση του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Στην κηδεία, εκτός από τα οικεία του πρόσωπα, βρέθηκαν άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του τόσο τα χρόνια που βρισκόταν στην φυλακή, αλλά και το τελευταίο διάστημα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, το τελευταίο αντίο δεν κατάφερε να το πει ο γιος του που βρίσκεται στην Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος, μεγαλύτερος αδερφός του Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Τρικάλων σήμερα το πρωί.

 

Κηδεία Νίκου Παλαιοκώστα στα Τρίκαλα

Μάλιστα, είχε πάθει και εγκεφαλικό, είχε πάει και σε κέντρο αποκατάστασης και ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην Α’ Παθολογική όπου νοσηλευόταν και συγχρόνως έκανε και αιμοκάθαρση.

Κηδεία του Νίκου Παλαιοκώστα στα Τρίκαλα

Κηδεία Νίκου Παλαιοκώστα στα Τρίκαλα

Ο Νίκος Παλαιοκώστας που επί χρόνια διέπραττε ληστείες μαζί με τον αδελφό του ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και καταζητούμενος, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει στην απαγωγή του βιομηχάνου Αλέξανδρου Χαΐτογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 28
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη