Ελλάδα

Νόνικα Γαληνέα: Τελευταία αντίο στην σπουδαία ηθοποιό – Οι τελευταίες επιθυμίες της

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (6.6.2023) συγγενείς και φίλοι της αγαπημένης ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Η Νόνικα Γαληνέα είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια την κηδεία της, ζητώντας μεταξύ άλλων από την επιστήθια φίλη της Άννα Φόνσου να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Η ίδια είχε ζητήσει αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Νόνικα, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Άννα Φόνσου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Βέρα Κρούσκα, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Πέρκας κ.α.

Η οικογένεια της:

kores galinea

galinea

galinea eggones

galineaex

Η Κάτια Δανδουλάκη

dandoulaki galinea

Συντετριμμένη η Βέρα Κρούσκα

galinea krouska

Η Άννα Φόνσου

fonsou galinea

O Γιώργος Κιμούλης

kimoulis galineas

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

galinea atzi

Ο Δημήτρης Καταλειφός

katalifos galinea

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

likourezos galinea

Ο Τάκης Ζαχαράτος

zaxaratos

Ο Σπύρος Μπιμπίλας

mpimpilas galinea

Ο Κώστας Πέρκας

perkas galinea

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία έδωσε άδεια για Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας στα «Εννιάμερα της Παναγίας»
Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά δεν τελέστη ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου.
Παναγιά Σουμελά 4