Ελλάδα

ΝΟΤΑΜ: Παρατείνονται ως 22 Μαρτίου οι περιορισμοί στις πτήσεις του εσωτερικού

Μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 παρατείνονται οι περιορισμοί στις πτήσεις εσωτερικού και επιτρέπονται μόνο τις ουσιώδεις μετακινήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της Covid -19, παρατείνεται έως την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί η αεροπορική οδηγία που αφορά πτήσεις εσωτερικού, (τακτικά επιβατικά δρομολόγια, γενικής αεροπλοΐας και επαγγελματικά δρομολόγια – domestic flights, commercial and general/business aviation), η οποία προβλέπει ότι επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού (Essential Travel) που περιλαμβάνουν ταξίδι για θέματα υγείας, για επαγγελματικούς/επιχειρηματικούς σκοπούς, για αντικειμενικούς οικογενειακούς λόγους (επανένωση οικογενειών) και για επιστροφή στη μόνιμη κατοικία. Για την αεροπορική οδηγία ισχύουν οι εξαιρέσεις ως έχουν από την προϋπάρχουσα notam.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Σταθερά κάτω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες
καιρός
Αυτό είναι το ναρκόπλοιο του «Έλληνα Εσκομπάρ» Αλέξανδρου Αγγελόπουλου – Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης στα αμπάρια του
Το πλοίο πλέον ρυμουλκείται προς τα παράλια της Γαλλίας, ενώ ένα μέρος του πληρώματος βρισκόταν και στο σκάφος «Africa 1», που είναι το αλιευτικό του «Έλληνα Εσκομπάρ»
Το πλοίο του «Έλληνα Εσκπομπάρ»