Ελλάδα

«Ο γιος μου είναι καλά, είναι λίγο τολμηρό παιδί» λέει η μητέρα του 23χρονου σκιέρ που είχε εξαφανιστεί στο Σέλι Ημαθίας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια εξαφάνισης του 23χρονου σκιέρ ο οποίος είχε χαθεί στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι Ημαθίας, και εντοπίστηκε στη θέση Πριόνια το μεσημέρι της Τρίτης (07.01.2025).

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή Live News, η μητέρα του 23χρονου σκιέρ αναφέρθηκε στον τολμηρό γιο της. Ο Παναγιώτης είχε επισκεφτεί το χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Βέρμιο Ημαθίας, χτες το πρωί μαζί με φίλους του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν επί 20 ώρες, μέχρι που βρέθηκε σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

«Βρέθηκε το παιδί μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, τους διασώστες, τους φίλους και τους συγγενείς μας. Το παιδί μου είναι καλά, δεν μίλησα εγώ με το παιδί, έχει μιλήσει ο πατέρας του. Είναι καλό παιδί, το καλύτερο. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για το αν με εχει ανησυχήσει παλαιότερα.

Ήταν λιγο τσαρλατάνος ο Παναγιώτης. Είναι τολμηρό παιδί. Είναι καλά το παιδί μου αυτό είναι το πιο σημαντικό, φαντάζομαι πως θα προσέχει από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 23χρονου.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από πυροσβέστες σε καταφύγιο ξυλοκόπων στην περιοχή «Πριόνια», που ήταν μάλιστα το τελευταίο μέρος, το οποίο είχε προγραμματίσει να εξερευνήσει.

Για την ευτυχή κατάληξη έκανε ανάρτηση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες και εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες, την οποία συνόδευσε με την πρώτη φωτογραφία του 23χρονου μετά τον εντοπισμό του.

Όπως δήλωσε διασώστρια από τις ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες, ο 23χρονος βρέθηκε σε καταφύγιο, που βρίσκεται σε περιοχή εκτός του χιονοδρομικού κέντρου.

«Τον βρήκε πυροσβέστης. Κατάφερε να φτάσει σε καταφύγιο και να προφυλαχθεί, δεν έδωσε σημεία ζωής ή επικοινωνίας. Τυχαία τον βρήκαν εκεί. Οι έρευνες εντός του χιονοδρομικού είχαν ολοκληρωθεί κι είχαν επεκταθεί έξω από αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48 Έλληνες εγκλωβισμένοι στη Βηθλεέμ – Ανάμεσά τους μία έγκυος
Μέσα σε αγωνία και φόβο ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα - «Το Σάββατο, μας είπε ο ξεναγός ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω λόγω της εμπόλεμης ζώνης. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι αλλά δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης»
A view of the Al-Aqsa compound, also known to Jews as the Temple Mount, after missiles were launched from Iran towards Israel, following Israel and U.S. strikes on Iran, in Jerusalem, February 28, 2026. REUTERS/Ammar Awad
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ορατός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος και στην Ελλάδα – Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Όπως χαρακτηριστικά λένε στο newsit.gr αξιωματικοί που έχουν γνώση του επιχειρησιακού σχεδιασμού, να προσεγγίσει κάποιος τις πρεσβείες, των οποίων τα μέτρα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, είναι αδύνατον
Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα 16