Ελλάδα

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης στην αποφοίτηση των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα

Με την πιστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και την αυστηρή τήρηση των οδηγιών χωροθέτησης που προβλέπονται από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Covid – 19, πραγματοποιείται το Σάββατο ώρα 8.00 μ.μ η τελετή αποφοίτησης της Τάξεως 2020 ΣΤΑ Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθέριο Γείτονα, «H τελετή αυτή αποτελεί “εορτή εορτών και πανήγυρη πανηγύρεων” για το σχολείο μας. Και τούτο διότι, όλοι εμείς που συγκεντρωνόμαστε εδώ, πλημμυρισμένοι από αγάπη και θαυμασμό και λουσμένοι από το έκπαγλο φως που εκπέμπει η δυναμική παρουσία των παιδιών, προσερχόμαστε για να τα τιμήσουμε καθώς εισέρχονται πλέον στο ανοικτό και πλούσιο πεδίο της δημιουργίας και εξασφάλισης υποδομών για επιστημονική συγκρότηση, ερευνητική δράση, κοινωνική προσφορά και ατομική καταξίωση».

Εφέτος, η παρουσία και ομιλία του κ. Γκίκα Μαγιορκίνη περιποιεί ύψιστη τιμή για τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζουμε και τιμάμε την αθόρυβη Ελλάδα της υπευθυνότητας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς που εμπνέει και καταυγάζει την κοινωνία μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο 3