Ελλάδα

Ο κουρέας της… Συρίας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πειραιά – Βίντεο

Πίσω από το ιατρείο του Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά, εκεί όπου βρίσκονται περίπου 4.500 πρόσφυγες, συναντήσαμε έναν 20χρονο πρόσφυγα κουρέα από τη Συρία λόγος για έναν 20χρονο Σύρο.
 

“Ήμουν κομμωτής στη Συρία. Είχα και κομμωτήριο, ωστόσο, έφυγα και ήρθα εδώ. Οι συμπατριώτες μου ήξεραν ότι κούρευα και έτσι μου το ζήτησαν. Το κάνω η δωρεάν η έναντι ενός η δυο ευρώ”, λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

 

“Πήγα και αγόρασα τα απαραίτητα εργαλεία μου για να κάνω αυτό που μου αρέσει”, τονίζει. Όπως μας είπε, μάλιστα, είναι μόνος του στην Ελλάδα, καθώς δεν τον ακολούθησε κανένα μέλος της οικογένειας του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι πρώτες στιγμές της φωτιάς στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας - Αποκαλυπτικά βίντεο
Άρχισε η αυτοψία στο σημείο της πυρκαγιάς από την πυροσβεστική και από την διοίκηση της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, ενώ επιτόπου βρίσκεται συνεργείο του ΔΕΔΗΕ για να φροντίσει την εκ νέου ηλεκτροδότηση του κτιρίου
Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στη Πάτρα  (EUROKINISSI)
1