Ελλάδα

Ο Τζιμάκος έγινε γκράφιτι! [pics]

Γκράφιτι στη μνήμη του Τζίμη Πανούση, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο κοσμεί τις τελευταίες ώρες τοίχο στο κέντρο της Αθήνας.

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από το Σάββατο που ο Τζίμης Πανούσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους απανταχού θαυμαστές του.

Ο καλλιτέχνης δρόμου Pol δημιούργησε ένα γκράφιτι προς τιμήν του τραγουδοποιού και ανέβασε τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο «Τζίμάκος», που απεικονίζεται πάνω στον χάρτη της Ελλάδας, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στον Κεραμεικό.

https://www.facebook.com/Pol.Stencils/posts/1522812324463774

PANOUSIS

«Αχ Ευρώπη…»

PANOUSIS

«Ποτέ δεν θα τη βρούμε με την Ευρώπη Τζίμη», σχολιάζει κάτω από το γκράφιτι ο ίδιος ο δημιουργός. Ατάκα που παραπέμπει σε στίχο από τραγούδι του Τζίμη Πανούση «Αχ Ευρώπη».

Ακούστε το:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο
Πεθερά καταγγέλλει τη νύφη της ότι τη χάκαρε – «Διέρρευσε συνομιλίες μου με άλλους άνδρες για να με εκθέσει»
«Την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε ότι ήθελε να βλέπει αν η μητέρα μου γράφει άσχημα λόγια για την ίδια. Θεωρώ ότι έχει μένος προς τη μητέρα μου»
istock 2