Ελλάδα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφθηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα: «Ήθελε να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή, ήρθα να του συμπαρασταθώ»

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τον απεργό πείνας

Στο Σύνταγμα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03.10.2025) ο Βασίλης Μπισμπίκης προκειμένου να συναντήσει τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε μία περιπέτεια όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό του τρία αυτοκίνητα και έριξε μία γκαραζόπορτα στη Φιλοθέη, θέλησε να στηρίξει τον Πάνο Ρούτσι, του οποίου η υγεία επιδεινώνεται και έχει έχει χάσει 10 κιλά, λόγω της απεργίας πείνας. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλευρό του και του δήλωσε τη στήριξή του στον αγώνα του.

«Ήθελε ο άνθρωπος να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα είναι στη Θεσσαλονίκη. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο που διεκδικεί το αυτονόητο, που θέλει να δει πως πέθανε το παιδί του. Αυτό, δεν θέλω να πω τίποτε άλλο», δήλωσε στις κάμερες των δημοσιογράφων ο Βασίλης Μπισμπίκης και το βίντεο με τις δηλώσεις του μεταδόθηκε από την εκπομπή «Live News».

bisbikis routsi
Ο Bασίλης Μπισμπίκης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο Σύνταγμα
bisbikis routsi
Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνάντησε τον Πάνο Ρούτσι
bisbikis routsi
Ο Βασίλης Μπισμπίκης στηρίζει τον Πάνο Ρούτσι που συνεχίζει την απεργία πείνας
bisbikis routsi
Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε τον χρόνο να καθίσει και να συνομιλήσει με τον Πάνο Ρούτσι
bisbikis routsi
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Πάνο Ρούτσι

bisbikis routsi

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Ρούτσι κάνει απεργία πείνας διότι ζητά να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του που χάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών. 

«Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά στη κυβέρνηση να μην τολμήσει να κάνει εκταφή στο τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκρισή μου. Γιατί εμείς ζητάμε και τοξικολογικές εξετάσεις και όχι μόνο τεστ DNA. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει πολύ καλά», είχε δηλώσει ο Πάνος Ρούτσι στο Orange Press Agency.

Βασίλης Μπισμπίκης
Ο Βασίλης Μπισμπίκης / NDP PHOTO

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε στη γειτονιά της Φιλοθέης για να ζητήσει συγγνώμη από όσους υπέστησαν ζημιές στο τροχαίο που προκάλεσε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση της παθολόγου της Σκύρου στην καταγγελία της οικογένειας του 46χρονου που πέθανε από ανακοπή - «Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και έγιναν όλες οι ενέργειες»
«Δεν ήρθε ποτέ απόγευμα, δεν είπα ποτέ εγώ ειρωνικά "τι ώρα είναι αυτή που ήρθες;"» δήλωσε η παθολόγος υπεύθυνη του Πολυδύναμου Ιατρείου Σκύρου
Ασθενοφόρο
Ελλάδα - Γαλλία - Κύπρος: Συμμαχία στο Διάστημα για τον Hellas Sat 5 και επικοινωνίες laser
Σε μια εποχή όπου οι υποθαλάσσιες και χερσαίες οπτικές ίνες θεωρούνται ευάλωτες σε δολιοφθορές και υβριδικές απειλές, ο γεωστατικός δορυφόρος αναδεικνύεται σε πυλώνα στρατηγικής ανθεκτικότητας
Επιστήμονας της thales alenia space