Ελλάδα

ΟΑΕΔ Κατασκηνώσεις 2017: Τα οριστικά αποτελέσματα

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών στις Παιδικές Κατασκηνώσεις 2017. Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Αναρτήθηκαν στον ΟΑΕΔ τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και παρόχων καθώς και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2017.

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr):

Οι δικαιούχοι με αποδεκτές ενστάσεις από το Δ.Σ. του Οργανισμού μας έχουν συμπεριληφθεί στα οριστικά Μητρώα, αλλά επιπλέον έχουν ενταχθεί και σε ξεχωριστό πίνακα, τον «Πίνακα Αποδεκτών Ενστάσεων», προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.

Οι επιταγές των ωφελουμένων παιδιών των δικαιούχων που δεν αποτυπώνονται στα Μητρώα θα εκδοθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΚΠΑ2 του τόπου διαμονής των δικαιούχων), αφού επικοινωνήσουν οι δικαιούχοι με αυτές και ελεγχθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι δικαιούχοι των Μητρώων μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις θέσεων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

– τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους,

– πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, 

– πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από έγγραφα ταυτοπροσωπίας των παιδιών τους.

Οι πάροχοι μπορούν να προβαίνουν σε ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος από την 15.06.2017, μόνο εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2017.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στους 42°C έφτασε η θερμοκρασία του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία και χρειάστηκε μεταμόσχευση – Ο Ιταλός χειρουργός μιλά για την σπάνια περίπτωση
Ο 15χρονος ήταν κατά τα άλλα υγιής, εάν εξαιρεθεί η συγγενής (εκ γενετής) ανιδρωσία από την οποία πάσχει, δήλωσε ο Dr. Renato Romagnoli
Η διακομιδή του 15χρονου 4