Ελλάδα

Οι ιταλικές πιέσεις συνεχίζονται – Δεν θέλουν να παραδώσουν 4 αεροσκάφη

Το σήριαλ με τα τέσσερα αεροσκάφη C 27J SPARTAN που πρέπει να μας παραδώσουν οι Ιταλοί της Alenia συνεχίζεται κι έχει πολύ ενδιαφέρον.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ιταλοί δεν θέλουν να μας τα παραδώσουν για να τα πουλήσουν σε διπλάσια τιμή σε άλλο “πελάτη”. Η “προσφορά” τους είναι συζητήσιμη, αλλά ενδέχεται να έχει παγίδες.

Τον Απρίλιο του προηγουμένου έτους 2012, επι Υπουργίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, οι πληροφορίες έφερναν το ΚΥΣΕΑ να εχει αποφασίσει για την ακύρωση της παραγγελίας των 4 απο τα 12 μεταφορικά αεροσκάφη τύπου C-27J SPARTAN της Ιταλικής εταιρείας Alenia Aeronautica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα