Ελλάδα

Οικογένεια Βακάκη: «Ο Θεός μας ζητάει να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε το αφόρητο»

Μετά το πρώτο σοκ και προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της, η δεύτερη από τις οικογένειες που θρηνούν για τον χαμό του παιδιού τους στο τραγικό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας, εξέδωσε ανακοίνωση για το φρικτό γεγονός.

Έτσι, η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα στοιχεία για το γηροκομείο «κολαστήριο» στους Αμπελόκηπους - Είχαν πάρει τα κινητά των ηλικιωμένων
Η ιδιοκτήτρια του παράνομου γηροκομείου απαιτούσε επιπλέον 2.000 ευρώ από κόρη ηλικιωμένης απειλώντας ότι θα εγκαταλείψει τη μητέρα της και θα την πετάξει σε κάδο σκουπιδιών
iStock