Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Εγκεφαλικά νεκρή και η 17χρονη αδερφή του, συνελήφθη 37χρονος

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο και την 17χρονη αδερφή του να είναι εγκεφαλική νεκρή. 

Το τροχαίο έγινε χθες, Σάββατο (02.11.24) στον κόμβο Μεγάλης Χώρας στο Αγρίνιο, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος και στην οποία επέβαινε και η 17χρονη αδερφή του, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά, σύμφωνα με το sinidisi.gr.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η συνεπιβάτης και αδελφή του θύματος, μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, με τις πληροφορίες που μεταδίδει το sinidisi.gr να αναφέρουν ότι είναι εγκεφαλική νεκρή. 

Σύμφωνα με το agrinio press, ήδη έχει συλληφθεί ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. 

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 23