Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: «Θα ζητήσω διακοπή της δίκης» λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την υπόθεση revenge porn

«Αυτό που πραγματικά είναι θλιβερό, είναι ότι οι κατηγορούμενοι δεν δείχνουν καμία μεταμέλεια» είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην τελική ευθεία η δίκη για την πολυσυζητημένη υπόθεση revenge porn που έχει καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη. Η influencer περιμένει την απόφαση των δικαστών, για να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, πως την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, θα ζητήσει να διακοπεί η δίκη, επειδή ο ίδιος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Ιωάννα Τούνη στεναχωρήθηκε όταν την ενημέρωσε για το «κώλυμά» του. Επιθυμεί όπως ανέφερε, να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η δίκη για την υπόθεση revenge porn, για να αφήσει οριστικά πίσω αυτή την περιπέτεια.

«Αυτό που πραγματικά είναι θλιβερό, εξοργιστικό είναι ότι οι κατηγορούμενοι δεν δείχνουν καμία μεταμέλεια, παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως θύματα και ζητούν από την Ιωάννα Τούνη να ζητήσει συγγνώμη» είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως: «Είμαστε σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο γιατί θα προβληθεί το βίντεο. Θα φανεί ότι εκείνος που είχε ερωτική συνεύρεση με την κυρία Τούνη να στρέφει το κεφάλι του προς τον κάμεραμαν και να γελάει δύο φορές μαζί του. Η κυρία Τούνη όταν ξύπνησε την επομένη, είδε τον άνθρωπο αυτό και ήταν φιλοξενούμενη στο σπίτι του».

Λόγω υποχρεώσεων στο Εφετείο Αθηνών, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ενημέρωσε: «Επειδή την ερχόμενη Παρασκευή εκκρεμούν στο Εφετείο Αθηνών τρία κακουργήματα στα οποία πρέπει να είμαι παρών, λόγω αυτών των υποχρεώσεων στην Αθήνα, θα ζητήσω διακοπή της δίκης.

Όταν ενημέρωσα την κυρία Τούνη για αυτή τη νέα διακοπή, στεναχωρήθηκε. Κάθε φορά που πλησιάζει αυτή η μέρα, είναι μια μέρα δύσκολη για την κυρία Τούνη γιατί αναβιώνουν άσχημες εμπειρίες και βιώματα».

«Με όλα αυτά που συμβαίνουνε και δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι έχουνε πάει να θίξουνε την ηθική μου και ξέρεις με όλο αυτό που συμβαίνει, με αφορμή δηλαδή κάτι τόσο άσχημο και κακοποιητικό, ήθελα να πω πραγματικά ότι δεν έχει καμία σημασία αν έχεις πάει με έναν ή αν έχεις πάει με 101 ανθρώπους, αρκεί να μην έχει τύχει να πας με έναν μ@λ@@κ@», είχε αναφέρει πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη με αφορμή την υπόθεση του revenge porn που εκδικάζεται αυτό το διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφορές για ναρκωτικά φαίνεται να οδήγησαν στη δολοφονία του 54χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Δεν ξέρουμε γιατί τον σκότωσαν ούτε ποιοι ήταν», λέει ξάδερφος του
Οι διασώστες συνεχίζουν να ψάχνουν την σορό του στον Λουδία ποταμό, όπου και οι δολοφόνοι του παραδέχτηκαν ότι τον πέταξαν, με τις έρευνες να παραμένουν άκαρπες
Το σπίτι του και το θύμα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στις Τζιτζιφιές - Η στιγμή που οι αστυνομικοί ρίχνουν κάτω τον δράστη και του περνούν χειροπέδες
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 58χρονο δράστη των πυροβολισμών μέσα στο μπαρ στις Τζιτζιφιές...
Πυροβολισμοί στις Τζιτζιφιές