Ελλάδα

Ορνέλα Μούτι και Φράνκο Τσιαμπέλα στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο έφθασαν για ολιγοήμερες διακοπές διάσημοι Ιταλοί από τον χώρο του κινηματογράφου και της μόδας, προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές του καταπράσινου νησιού με τις χρυσές αμμουδιές και τα πεντακάθαρα νερά.

Την περασμένη Πέμπτη έφτασαν στο νησί του Παπαδιαμάντη, με απευθείας πτήση από τη Ρώμη, η Ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι με τον σύντροφό της και ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Φράνκο Τσιαμπέλα με τον δημοσιογράφο Ινιάτσιο-Ορατσιο Γκατζιόλι.

Την παρέα των διάσημων Ιταλών περίμενε στο αεροδρόμιο Έλληνας φίλος τους και κατευθύνθηκαν στις Κουκουναριές, όπου κατέλυσαν στις προεδρικές σουίτες του “Σκιάθος Παλλάς”.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί κινήθηκαν με διακριτικότητα, κολύμπησαν στις παραλίες “Μάραθα” και επισκέφθηκαν με σκάφος τον Τσουγκριά.

Ενθουσιασμένη με τις παραλίες η Ορνέλα Μούτι

Η Ορνέλα Μούτι κατενθουσιασμένη από τις παραλίες της Σκιάθου υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στο νησί με την πρώτη ευκαιρία, ενώ ο Φράνκο Τσιαμπέλα με τον Ινιάτσιο Γκατζιόλι ήρθαν στη Σκιάθο για δεύτερη φορά και δήλωσαν λάτρεις του υπέροχου νησιού.

Η Ιταλίδα ηθοποιός με τον διάσημο σχεδιαστή δείπνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ιταλικό εστιατόριο “Terra Petra”, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα και έμειναν ενθουσιασμένοι από τις γεύσεις και την παρουσίαση των πιάτων. Πολλοί ήταν αυτοί που αναγνώρισαν την Ιταλίδα ντίβα και τον Ιταλό σχεδιαστή και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η παρέα των τεσσάρων διάσημων Ιταλών αναχώρησε σήμερα για τη Ρώμη, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν σύντομα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεμικό Ναυτικό: Το υπερσύγχρονο πυροβόλο Sovraponte στην πρύμνη των φρεγατών ΜΕΚΟ
Αυτό σημαίνει ότι η ΜΕΚΟ θα διαθέτει ένα όπλο που δεν σχεδιάζεται να αντιμετωπίσει μόνον τον πύραυλο στην τελευταία γραμμή άμυνας, αλλά μπορεί να συμμετέχει ενεργά στη μάχη με επιλογές κλιμάκωσης
Φρεγάτα
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 6χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα: «Έχει επηρεαστεί το νευρικό της σύστημα» λέει η γιαγιά της
Η κατάσταση και του 3χρονου που είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Κόρινθο με γρίπη και διασωληνώθηκε στην Αθήνα, είναι καλύτερη και αναμένεται να μεταφερθεί σε απλή κλίνη
Νοσοκομείο παίδων