Ελλάδα

Ωρωπός: Αστυνομικοί έσωσαν 2χρονο παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του – Η μητέρα το έφερε αναίσθητο στο τμήμα

Το περιπολικό το μετέφερε μέσα σε μόλις 30 λεπτά στο νοσοκομείο «Μητέρα» και το παιδί σώθηκε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αστυνομικοί «σούπερ ήρωες» έσωσαν την ζωή ενός 2χρονου παιδιού όταν η μητέρα του το έφερε αναίσθητο στο αστυνομικό τμήμα στον Ωρωπό ζητώντας την βοήθεια τους.

Συγκεκριμένα, στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10/2025), η γυναίκα έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού από το Χαλκούτσι, κρατώντας το παιδί της που είχε χάσει στις αισθήσεις του και φωνάζοντας για βοήθεια.

Τότε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος έδρασε άμεσα και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο «Μητέρα», με την συνδρομή επίσης περιπολικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και έφτασε στον προορισμό σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, αφού η μητέρα και το βρέφος μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και το παιδάκι διέφυγε τον κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων στην Πλάκα
Ο ξάδερφος της Φλορίντα και του Φλόριν Χότζα τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε σοκ - Στο newsit.gr μίλησε και η ηλικιωμένη γειτόνισσα που απεγκλωβίστηκε από το διπλανό κτίριο
Κατάρρευση κτιρίου στην Πλάκα
Γιώργος Μαζωνάκης: Μόνο 145 ευρώ βρέθηκαν πάνω του μετά την πλασμαφαίρεση – «Δεν είναι δυνατόν να έχουν πληρωθεί αδρά για πράξεις που τον οδήγησαν στο θάνατο»
«Να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στην οικογένεια για ουσιαστικούς και σημειολογικούς λόγους» λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος
Γιώργος Μαζωνάκης
Αλλάζει τακτική ο υπνοθεραπευτής για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν φαντάζεσαι ότι το ιατρείο δεν είναι νόμιμο»
Ο Νάσος Κομιανός εξηγεί τι εννοούσε στα μηνύματα που αντάλλαξε με την γιατρό - «Έχουν πελάτες μεγάλους επιχειρηματίες και φαν σε όλη την Ελλάδα, πολλοί πίνουν νερό στο όνομα των γιατρών λέει
Μαζωνακής και υπνοτιστής
15