Ελλάδα

“Ούτε ένα δωράκι για το εγγονάκι” – Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο

Είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικά της κατάστασης που βιώνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι τα πλακάτ που κρατούν

και που περιγράφουν την αδυναμία όχι απλά της αγοράς ενός δώρου για τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά ακόμη και των βασικών για την επιβίωσή τους.


Με συντάξεις 400 ευρώ δεν μπορεί κάποιος να επιβιώσει τονίζουν χαρακτηριστικά, θυμίζοντας ότι υπάρχουν και ακόμη μικρότερες συντάξεις την ώρα που η ακρίβεια τσακίζει κόκαλα.

Οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια κινήθηκαν μέσω της Αθηνάς προς την Ερμού. Η πορεία θα καταλήξει στο Σύνταγμα.

Οι συνταξιούχοι καταχειροκροτήθηκαν μάλιστα από τους εργαζόμενους στα καταστήματα Fokas που επίσης διαμαρτύρονται για την αλλαγή στις εργασιακές τους συνθήκες.

Η πορεία των Συνταξιούχων ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ατέλειωτος θρήνος για τους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία - Σε σοκ οι συγγενείς και η «οικογένεια» του Δικεφάλου
Στη Ρουμανία έχουν φτάσει οικογένειες των θυμάτων, «γράφοντας» την επόμενη πράξη του δράματος - Όλοι μιλούν για έναν δρόμο «καρμανιόλα» που θερίζει ζωές
Τραγωδία στη Ρουμανία
Βιολάντα: «Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας» – Νέα ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος»
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ