Ελλάδα

Παγκράτι: Νέο “πάρτι” στην πλατεία Βαρνάβα παρουσία αστυνομικών – Πλήθος κόσμου με take away ποτά (video)

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον ο συνωστισμός στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου κόσμος περνά τα βράδια του, όπως θα έκανε και υπό κανονικές συνθήκες, μιας και το σημείο είναι γνωστό στέκι, ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής. 

Ωστόσο, ο κορονοϊός παραμένει στην Ελλάδα και συνεχίζει να απειλεί τον πληθυσμό. Οι ειδικοί λένε καθημερινά πως ο ιός… λατρεύει τον συνωστισμό, και χθες στην πλατεία Βαρνάβα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον… ικανοποιήσουν! 

Click4more: Στο Παγκράτι… βιάστηκαν! Γεμάτη κόσμο η πλατεία Βαρνάβα με τα μέτρα ακόμα σε ισχύ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, που βρέθηκε στο σημείο, υπήρχαν τρία μπαρ πέριξ της πλατείας που έδιναν take away ποτά, ενώ και το περίπτερο έμεινε ανοιχτό μέχρι τα ξημερώματα προμηθεύοντας τον κόσμο με αλκοόλ.

Όλα αυτά παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι δεν επενέβησαν καθόλου, με το πλήθος να διαλύεται τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τις εικόνες από την πλατεία Βαρνάβα που προβλήθηκαν στο OPEN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νιόνιο της - Συντετριμμένη η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου έφτασε στη Μητρόπολη
Ο Νιόνιος που «έχτισε» το δικό του ρεύμα στη νέα ελληνική μουσική και «πάντρεψε» παραδοσιακές μελωδίες με δυτικές νότες δεν είναι πια εδώ και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της
Διονύσης Σαββόπουλος