Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Νεκρή ανασύρθηκε 70χρονη που πνίγηκε όταν κολυμπούσε στην παραλία

Οι πνιγμοί στις ελληνικές θάλασσες συνεχίζουν να αυξάνονται ανησυχητικά

Ακόμα ένας πνιγμός στις ελληνικές θάλασσες σημειώθηκε χθες βράδυ, Τετάρτη (13/8/2025), όπου 70χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Η άτυχη γυναίκα που πνίγηκε, η οποία φορούσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό, ανασύρθηκε από τη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το περιστατικό καταγράφηκε από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΣΕ: Κλείνει επ’ αόριστον η γραμμή του Οδοντωτού λόγω φυσικών φαινομένων και κατολισθήσεων
Ως αιτία αναφέρονται τα έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές, ενώ έχει κινηθεί προανακριτική διαδικασία για πιθανή επικινδυνότητα του δικτύου
Οδοντωτός
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στην Ημαθία - Από θαύμα γλίτωσε μια πεζή που παρασύρθηκε
Αυτοκίνητο κινούνταν πάνω σε διαχωριστική γραμμή, άνοιξε δεξί φλας για να στρίψει και να παρκάρει, χωρίς όμως να ελέγξει πίσω του όπου ερχόταν ένα μηχανάκι το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα και παρέσυρε τη γυναίκα
Ημαθία
16