Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Παράνομα στην Ελλάδα ο Τούρκος δολοφόνος του ιδιοκτήτη πρακτορείου

Τι αναφέρει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Παράνομα στη χώρα μας βρισκόταν ο Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη για την άγρια δολοφονία του 61χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο.

Πληροφορίες από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αναφέρουν πως ο Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τετάρτη (22.01.25) στο κέντρο της Αθήνας κατηγορούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο δεν είχε ζητήσει άσυλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τούρκος απώλεσε την ιδιότητα αυτή στις 22 Οκτωβρίου 2024,  όταν και απορρίφθηκε τελεσίδικα στε δεύτερο βαθμό το αίτημά του.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 5 Ιονίου του 2024, η αίτησή του είχε κριθεί ως αβάσιμη και απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό από την Αρμόδια Αρχή Παραλαβής, την Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο Τούρκος εισήλθε παράτυπα στη χώρα και υπέβαλε το αίτημά του στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, όπου είχε τεθεί σε διοικητική κράτηση.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος Τούρκος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. 

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και προκειμένου να την δικαιολογήσει, ανέφερε στους αστυνομικούς πως του επιτέθηκε ο 61χρονος άνδρας. Μάλιστα είπε πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αλλά ότι πήγε στο πρακτορείο προκειμένου να παίξει ένα δελτίο.

Υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του μίλησε απαξιωτικά και του επιτέθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός 1
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 41 λεπτά
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
5