Ελλάδα

Παλλήνη: Τσάκωσαν συμμορία που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε τρία μέλη συμμορίας που αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο στην Παλλήνη. Η κλοπή είχε γίνει από κατάστημα της περιοχής στις 13 Ιουλίου.

Στις 13 Ιουλίου μέλη συμμορίας είχαν αρπάξει από κατάστημα στην Παλλήνη χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σε περιοχές της Νίκαιας και των Σπάτων, τρία μέλη της συμμορίας, κατηγορούμενα για «διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και ένταξη σε συμμορία», ενώ έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένα μέλος, το οποίο αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι είχαν διακριτούς, μεταξύ τους, ρόλους (οδηγός, τσιλιαδόρος, κ.λπ.).

Παράλληλα, φρόντισαν να περιορίσουν τα ίχνη τους, έχοντας προμηθευτεί κατάλληλα ρούχα, κουκούλες, περιλαίμια, γάντια και μάσκες.

Από τις έρευνες σε σπίτια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* «επιχειρησιακό» όχημα

* 970 ευρώ

* 10 κινητά τηλέφωνα, ρολόι και κοσμήματα (βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδα λαιμού, κολιέ) και

* φορητός πομποδέκτης ενδοεπικοινωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές πράξεις και την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας, συνεχίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν χάλια και αιμορραγούσε» λέει ο πατέρας της 16χρονης που τραυματίστηκε από «σταυρό» φαρμακείου στην Κυψέλη
«Προς το παρόν είμαστε καλά, φοβάμαι και τη συνέχεια γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί αύριο μεθαύριο - Το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ δυνατό, 5 ράμματα είναι, η μέση της πονάει πολύ» λέει ο πατέρας της 16χρονης
Φαρμακείο
Ηράκλειο: Ελεύθερη με όρους η 42χρονη μητέρα που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών της – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας
Ο πατέρας καταγγέλλεται πως άφησε έγκυο την 23χρονη κόρη του με νοητική στέρηση, η οποία γέννησε και το παιδί που δόθηκε για υιοθεσία σε μία οικογένεια εκτός Κρήτης
H 42χρονη μητέρα