Ελλάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 4 Απριλίου έως τις 10 Απριλίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας από τον Ασπρόπυργο με 8 ευρώ κέρδισε 27.658 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 15 αγώνες από τη Super League, τη La Liga, την Premier League, τη League 1, τη National League και το Κύπελλο Ιταλίας.
Η Super List του «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει ακόμα καλύτερες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη
Την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα κέρδη έχουν οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» με τη Super List, μια ειδική λίστα αγώνων, που προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στα παιχνίδια των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, σε ένα περίπου μήνα, έχει μοιράσει η Super List στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» που επέλεξαν να ποντάρουν στους αγώνες της.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 5 άτομα - 10 συλλήψεις, ανήλικος βιντεοσκοπούσε την πράξη
Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 18χρονος, ένας 17χρονος, ένας 21χρονος ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ακόμα μια 17χρονη, ένας 21χρονος και τρεις γυναίκες κηδεμόνες των ανήλικων
Θλιμμένη γυναίκα
Ο ρόλος των δύο φίλων του 20χρονου θύματος στην Καλαμαριά που αναζητούνται - Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην δολοφονία
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνης σωματική βλάβη και κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, φέρονται να είναι πρόθυμοι να προσέλθουν με δικηγόρους στις αρχές και να παραδοθούν
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού