Ελλάδα

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Έκλεψαν το αυτοκίνητο της συζύγου του – Τι λέει ο ίδιος

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Ρομά ηλικίας 20 έως 25 ετών

«Θεώρησα ότι ένα αυτοκίνητο με καινούρια τεχνολογία δε θα ήταν τόσο εύκολο να μπει μπροστά» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας για την κλοπή του αυτοκινήτου της συζύγου του, στα Γλυκά Νερά.

«Φαίνεται ότι έχουν βρει τρόπους και για αυτά τα αυτοκίνητα. Είναι και από τα αυτοκίνητα που από ό,τι λένε είναι περιζήτητα. Με την έννοια της πώλησης…» πρόσθεσε ο ίδιος. Η σύζυγος του Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Το επόμενο πρωί, το αυτοκίνητο είχε κάνει «φτερά».

Όπως είπε στο Star, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής: «Πρώτη φορά και θέλω να ευχαριστήσω τη διεύθυνση Ασφάλειας. Τους εντόπισαν γρήγορα και τώρα θα επιστραφεί το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με το Star, το ορμητήριο της συμμορίας τσιγγάνων ήταν στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στο Κορωπί και έκρυβαν τα κλεμμένα οχήματα σε περιφραγμένοι οικόπεδο με κατοικίες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις τσιγγάνους, ηλικίας από 20 έως 25 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 1
Νομική Σχολή: Καθηγητής περιγράφει την άγρια επίθεση των κουκουλοφόρων στον διδακτορικό φοιτητή – «Τον χτυπούσαν με κράνη και γκλοπ – Ήταν γεμάτος αίματα»
«Ήταν πολύ επικίνδυνο όλο αυτό που συνέβη Μπήκαν μέσα οι μαυροφορεμένοι και φώναζαν ”θα πεθάνετε, τελειώσατε”» δηλώνει στο newsit.gr
Νομική Σχολή: Καθηγητής περιγράφει την άγρια επίθεση των κουκουλοφόρων στον διδακτορικό φοιτητή – «Τον χτυπούσαν με κράνη και γκλοπ – Ήταν γεμάτος αίματα» 3
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα