Ελλάδα

Πανελλήνιες 2016 – Μηχανογραφικό: Under… construction η εφαρμογή, σε λειτουργία ξανά από Παρασκευή!

Είναι απορίας άξιο γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνουν τεχνικές εργασίες στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Αλλά έγινε. Και η εφαρμογή θα είναι ξανά διαθέσιμη τους μαθητές που έδωσαν και φέτος πανελλήνιες από την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, από αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου, η εφαρμογή «Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου» δεν θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες.

Η εφαρμογή θα τεθεί ξανά σε λειτουργία από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και θα έχει προστεθεί και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016.

Οι υποψήφιοι, δηλαδή, θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά – να οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου. Το γιατί αυτό δεν είχε γίνει πριν φτάσει η ώρα για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι φοιτητές το μηχανογραφικό τους, παραμένει άγνωστο.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016 θα είναι από την Παρασκευή 24 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση 5 περιοχών – «Απομακρυνθείτε προς ΒΙΠΕ Πάτρας»
Εκκενώνονται οι περιοχές Μοιραίικα, Παλαιά Περιστέρα, Χαϊκάλι, Άγιος_Στέφανος και Θεριανό - Στο μέτωπο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων και 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
Έκτακτα μέτρα από την τροχαία για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου - Απαγόρευση φορτηγών μέχρι την Κυριακή
Η απαγόρευση αφορά συγκεκριμένες ώρες - Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας
Διόδια
Φωτιά στην Πρέβεζα και στην Άρτα: Μάχη να μην καούν σπίτια – Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό
Η φωτιά πέρασε από την άλλη πλευρά της Ιονίας Οδού - Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προληπτικά από τον κόμβο Φιλιππιάδας μέχρι τον κόμβο Γοργόμυλου στο ρεύμα προς Ιωάννινα
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 53 λεπτά
1