Ελλάδα

Πάνω από 300 έλεγχοι για το παρεμπόριο την περασμένη εβδομάδα

Πάνω από 300 ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν για το παρεμπόριο από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία από τους ελέγχους.

– Σε σύγκριση με το χρονικό διάστημα (09.09.2019 – 14.09.2019) οι έλεγχοι παρουσίασαν αύξηση κατά 87% για το χρονικό διάστημα 16.09.2019 – 22.09.2019.

– Η καταγραφή παραβάσεων αυξήθηκε κατά 76% για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε.

– Πραγματοποιήθηκαν 313 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές, δημόσιους χώρους και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

– Καταστράφηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα τα οποία θα διακινούνταν στην αγορά και επιβλήθηκαν 58 πρόστιμα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

– Την Κυριακή 22/9/2019 πραγματοποιήθηκε διϋπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην περιοχή του δήμου Πειραιά με τον συντονισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήμουν απελπισμένη, θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσα χρήματα πήρα» λέει η 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της στη Βοιωτία
«Έκανα μεγάλο λάθος, που δεν δήλωσα το θάνατο της μητέρας μου στις Αρχές, το έχω συνειδητοποιήσει και νιώθω μεγάλη ντροπή» λέει η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ
Διευθύντρια ΚΕΠ